BITCOIN KAN SNEL HOGER DRUKKEN NA HET NEMEN VAN BELANGRIJKE LIQUIDITEITSNIVEAUS

    • Bitcoin is de afgelopen uren getuige geweest van enige lichte instabiliteit, met verkopers die BTC boven zijn belangrijkste weerstandsniveau bij $10.500verwerpen.
    • De daling vanaf de hoogtepunten laat zien dat deze prijs een sterke verkoopdruk blijft
    • De kans dat BTC op korte termijn nog meer nadelen ziet, is nu aanzienlijk groter dan voorheen
    • Sommige analisten merken op dat waar het zich vervolgens ontwikkelt, dit grotendeels zal afhangen van de reactie op enkele belangrijke liquiditeitsniveaus die hij nauwlettend in de gaten houdt

Bitcoin werd ’s nachts geconfronteerd met een lichte afwijzing van meer dan $10.500, waarbij de stieren niet in staat waren om het sterke momentum dat ze in de afgelopen weken en maanden hadden opgebouwd te behouden.

Dit heeft bijgedragen aan de technische zwakte van de cryptocentrale en kan erop wijzen dat er op korte termijn een nadeel dreigt.

Het is belangrijk op te merken dat BTC nog moet breken onder zijn steun aan $10.200, die de afgelopen dagen en weken meerdere malen door kopers is verdedigd.
Toen we het over deze laatste stap hadden, legde een analist uit dat de benchmark-crypto nu een paar belangrijke liquiditeitsniveaus nadert. Hoe het op deze niveaus reageert, zou inzicht moeten bieden in de vooruitzichten voor de nabije toekomst.

BITCOIN ERASEERT YESTERDAY’S GAINS AS BUYERS LOSE THEIR MOMENTUM

Op het moment van schrijven, handelt Bitcoin Era iets minder dan 2% tegen de huidige prijs van $10.300,

Dit is rond de prijs waartegen het de afgelopen dagen en weken heeft gehandeld, met kopers die niet in staat zijn om een sterke impuls te verwerven als verkopers doorgaan met het verdedigen van $10.500.

Voor een kort moment ’s nachts, de cryptocurrency schommelde zo hoog als $10.560 voordat het naar $10.280 stortte. Dit is rond de prijs waartegen het een sterke steun vond die zijn afdaling vertraagde.

ANALYST: BTC LIKELY TO CONTINUE PLUNGING UNTIL IT TAKES OUT KEY LIQUIDITY TARGETS

Terwijl hij sprak over de vooruitzichten op korte termijn van de cryptocrisis, legde een analist uit dat hij erop let dat Bitcoin naar $10.100 gaat, omdat het wat negatieve liquiditeit wegneemt.

Hij stelt wel dat hij verwacht dat de referentiecrypto hoger zal blijven klimmen als het deze belangrijke niveaus eruit haalt.

„Zoals gewoonlijk is het liquiditeitsniveau waar het zich bevindt. Liqs krijgen genomen, prijs dumps. We hebben net weer wat liqs genomen. Ik zie dit terug omhoog gaan vanaf hier, anders dumpt het misschien een beetje verder naar 10100,“ legde hij uit.

Bitcoin

Begunstiging van Byzantijnse Generaal. Grafiek via TradingView.

Hoe de geaggregeerde markttrends in de komende paar uur inzicht moeten geven in de betekenis van deze recente Bitcoin-afkeuring.

Dieser Eintrag wurde veröffentlicht in Bitcoin von admin.
Fügen sie den Permalink zu ihren Lesezeichen hinzu.